Friday, June 22, 2012

Battlefield 3: Close Quarters Coming on PlayStation 3




Battlefield 3: Close Quarters Coming, PlayStation 3
Game genre first person shooter (FPS) are popular, Battlefield 3 to get the expansion pack or a new expansion pack. Taking the title Battlefield 3: Close Quarters, game releases for multiple consoles, including PlayStation 3.

Reported by Crowdedbrain, Friday (22/06/2012), this week, the expansion pack Battlefield 3 arrives on PlayStation 3 first, following the launch next week for Xbox 360 and the Personal Computer (PC). Designed with a highly competitive environment on and off, Close Quarters series displays feature enhanced destruction.

The game allows gamers to take action to attack many bullets that make the atmosphere of the location in the game gets hectic. In this game, gamers can also shoot objects like furniture or furniture until destroyed.

The graphics are slick add thrill to play the game, and gamers can see the ruins of the object that was shot on the floor around them. Several firearms were also added to the game published by Electronic Arts, such as the AUG Assault Rifle, Carbine and the ACW-R M417 Sniper Rifle.

In addition, there are also L86LSW Machine Gun, Machine Pistol and Tactical M5K SPAS-12 Shotgun. Then, the game comes with 10 new tasks and 5 unique dog tags.

Game developer, DICE also announced the availability of Battlefield 3 Premium is priced at 39.99 pounds. By purchasing the Premium version, players will get a digital-themed expansion pack like Kill Armored series will arrive in September, Aftermath began in December of this year and the End Game in March 2013.

There are unique items in the game, such as the ACB-90 blades and exclusive army camos and guns, tasks, events and many others. While for non-Premium version, Battlefield 3: Close Quarters available on PlayStation Network for 11.99 pounds.

10 comments:

  1. Firmamiz Ankara Sineklik sistemlerinde Ankara 1. dir. En uygun fiyata kaliiteli isçilik ve malzememiz ile daima hizmetinizdeyiz. www.umitkoysineklik.com tüm sineklik çesitleri ve uzmna kadrosu ile ankara sineklik çesitleri ile 7/24 hizmetinizdedir.
    http://www.umitkoysineklik.com/

    ReplyDelete
  2. Ankara Sineklik  Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    http://www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete
  3. Ankara Pencere Sinekliği, konusunda hizmet verdiğimiz tüm ilçelerimiz ve bölgenizdeki sineklik sistemeleri ile ilgili tüm sorularınız,sorunlarınızla alakalı firmamız Ankara Sineklik ile iletişime geçebilirsiniz.İmalatını yapmış olduğumuz sineklik modelleri ile uzman ekibimiz aracılığıyla aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.Ankara Pencere Sinekliği göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ankara Sineklik sistemleri ile alakalı hangi ilçelerinden sineklik hizmeti vermekteyiniz ?
    Ankara Pencere Sinekliği, Ankara Merkez , Ümitköy Sineklik , Çayyolu Sineklik , Yaşamkent Sineklik , İncek Sineklik , Gölbaşı Sineklik , Yenimahalle Sineklik , çankaya Sineklik olmak üzere tüm ilçelere sineklik hizmetlerimiz mevcuttur.
    Ankara ilinde tüm bölgelere montaj hizmeti veriyormusunuz ?
    Sadece bu ilimizde değil tüm Ankara genelinde hizmet veren ve hızla büyüyen bir firmayız.Size uygun olan ANKARA SİNEKLİK modellerini öğrenmek ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    www.cayyolusineklik.com

    ReplyDelete
  4. Firmamiz Ankara Sineklik sistemlerinde Ankara 1. dir. En uygun fiyata kaliiteli isçilik ve malzememiz ile daima hizmetinizdeyiz. www.umitkoysineklik.com tüm sineklik çesitleri ve uzmna kadrosu ile ankara sineklik çesitleri ile 7/24 hizmetinizdedir.

    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  5. Ankara Sineklik Teli Sistemleri

    Ankara Sineklik Teli ekonomik Seri Sineklik Sistemlerinin uygulandığı kapı ve pencerelerde bakım gerektirmeyen dekoratif sineklik tülüyle çok kolay kullanılabilir. Farklı renk ve seçenekleri ile evinize dışarıdan estetik bir görünüm sağlar.Ankara Sineklik Yatay ve dikey olarak kullanılabilir.PVC, ahşap, aluminyum vb. her türlü doğramada uygulanabilir. Balkon camlama önünde kullanılan gerektiğinde rahatça toplanabilir. Ekonomik Sistem en 130cm, boy 240cm'ye kadar uygulanabilir.
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  6. Çayyolu Camcı-Sineklik
    Çayyolu Camcı, inorganik ve katı bir malzemedir. Camın hammaddesi silisyumdur. Yani kumdur, denebilir. Adi camın oluşumuna katılan üç madde vardır. Bunlar oksitler, eriticiler ve stabilizatörlerdir. Bunlara sırasıyla kum, soda ve kireç de denebilir. Adi cam oluşumunda etkili olan maddelerin dışında bazı yardımcı maddeler de cam oluşurken eklenebilir. Bu maddelerin camlaşma özelliği vardır. Bunlara örnek olarak Kuvars kumu, fosfor gibi ağ oluşturan oksitler verilebilir. Çayyolu Cam imalatı sürecinin kontrolü için sıcaklıkların kontrollü bir şekilde izlenmesi elzemdir. Çayyolu Camcı imalat süreci termal bir süreç olduğu için imal edilecek olan camın kaliteli olması, cam hamuru ve fırın benzeri değişik elemanların sıcaklık kontrollerinin doğru yapılmasına bağlıdır.
    www.umitkoycamci.com

    ReplyDelete
  7. Ümitköy Camcı Hakkımızda
    Ümitköy Camcı her türlü tamirat, tadilat, bakım, onarım, boya, parke, fayans. kartonpiyer, mantolama. Çatı, duvar kağıdı, banyo yenileme, çelik kapı, mutfak dolapları ve anahtar teslim dizayn; dekorasyon işlerinizde büyük küçük iş ayrımı yapmaksızın araya bilirsiniz. Çayyolu Camcı kurulduğu 1996 yılıdan itibaren kısa sürede Ankaranın yapı ve dekorasyon sektöründe önçü, adından söz ettiren firmalarından biri konumuna yükselmiş, tüm birikim ve deneyimini bu alanda uzmanlaşmaya yoğunlaştırmıştır. 2016 yılında siz değerli müşterilerimize en mükemmel hizmeti sunmak amacıyla yapımına başladığı 400 metre kara büyüklüğünde mülkü kendimize ait çayyolunun en büyük sovrularından birini kuran firmamız burada, pimapen, polisan boya, vitra, çanakkele seramik, ecea, alivin çelik ...Çayyolu Camcı – Sineklik
    Çayyolu Camcı, inorganik ve katı bir malzemedir. Camın hammaddesi silisyumdur. Yani kumdur, denebilir. Adi camın oluşumuna katılan üç madde vardır. Bunlar oksitler, eriticiler ve stabilizatörlerdir. Bunlara sırasıyla kum, soda ve kireç de denebilir. Adi cam oluşumunda etkili olan maddelerin dışında bazı yardımcı maddeler de cam oluşurken eklenebilir. Bu maddelerin camlaşma özelliği vardır. Bunlara örnek olarak Kuvars kumu, fosfor gibi ağ oluşturan oksitler verilebilir. Çayyolu Cam imalatı sürecinin kontrolü için sıcaklıkların kontrollü bir şekilde izlenmesi elzemdir. Çayyolu Camcı imalat süreci termal bir süreç olduğu için imal edilecek olan camın kaliteli olması, cam hamuru ve fırın benzeri değişik elemanların sıcaklık kontrollerinin doğru yapılmasına bağlıdır.Ümitköy Camcı – Sineklik
    Ümitköy Camcı, inorganik ve katı bir malzemedir. Camın hammaddesi silisyumdur. Yani kumdur, denebilir. Adi camın oluşumuna katılan üç madde vardır. Bunlar oksitler, eriticiler ve stabilizatörlerdir. Bunlara sırasıyla kum, soda ve kireç de denebilir. Adi cam oluşumunda etkili olan maddelerin dışında bazı yardımcı maddeler de cam oluşurken eklenebilir. Bu maddelerin camlaşma özelliği vardır. Bunlara örnek olarak Kuvars kumu, fosfor gibi ağ oluşturan oksitler verilebilir. Ümitköy Cam imalatı sürecinin kontrolü için sıcaklıkların kontrollü bir şekilde izlenmesi elzemdir. Ümitköy Cam imalat süreci termal bir süreç olduğu için imal edilecek olan camın kaliteli olması, cam hamuru ve fırın benzeri değişik elemanların sıcaklık kontrollerinin doğru yapılmasına bağlıdır.
    http://www.umitkoycamci.com

    ReplyDelete
  8. Ankara Sineklik Tamiri
    Sineklik Ustası
    Tamir, bakım, onarım ve servis ekibimiz tamamen profesyonel bir alt yapıya sahiptir. işini en iyi şekilde yapma bilincinin yanı sıra, siz değerli müml;şterilerimizin de memnuniyetini ve beğenisini.
    Ankara   Sineklik Servisi
    Sıkıntı çekmekte olduğunuz panjur arızası için yönlendirilecek olan    Ankara sineklik montajı ile ilgili arayışınız başarılı bir şekilde sonuçlanmış olacaktır. Ankara Sineklik servisi olarak hizmet veren Ankara Vipka Sineklik personelimiz, en hızlı ve doğru şekilde arızanın kaynağını tespit ederek gereken tamiri gerçekleştirecektir.
    Ankara Sineklik Montaj tamir
     Sineklik tamiri için almış olduğunuz hizmetle ilgili olarak yorum ve derecelendirme yaparak diğer müml;şterilerimize seçim yapmaları konusunda yardımcı olabilirsiniz. Böylelikle aynı veya benzer sorunları yaşayan insanların sorunlarını daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözmelerini sağlayabilirsiniz.
    Hizmet Verdiğimiz Sineklik Modelleri
    Stor Sineklik Sistemi, Pileli Sineklik Sistemi, Kapı Sineklik Sistemi, Sabit Sineklik Sistemi, Aykim Süml;rme Sineklik,
    içe Açılır Sineklik, Pileli Sineklik , Stor Sineklik , Kapı Sineklik , Sabit Sineklik, Menteşeli Sineklik, Vipka Sineklik,
    Sineklik Ankara ,Ucuz Sineklik, Ankara Sineklik, Süml;rme Sineklik Sistemleri
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  9. Ümitköy Sineklik's insight:
    VİPKA GRUP Ankara Winsa markası kapalı alanda kullanımına yönelik olarak alternatif amaçlara, zevklere ve mekanlara hitap edenlerde sunmaktayız. Winsa Dorado ve Safir olmak üzere 2 ayrı seri ve 17 renk alternatifi ile buralarda dünyaca kabul edildi, her şeyi sunabiliyoruz.

    Çankaya Winsa Pencere imalatında en çok öne çıkan malzemeler ahşap, çayyolu winsa lüminyum ve PVC’dir. Ahşap, yalıtım açısından iyi sonuçlar verebilmesine karşın sürekli bakım istemesi ve çabuk deforme olabilmesi ve maliyeti nedeniyle çok tercih edilememektedir.
    HİZMETLERİMİZ ümitköy Winsa Pvc Kapı Pencere Cam Balkon Hizmetleri Sineklik Sistemleri Kepenk & Panjur

    www.cayyoluwinsa.com

    ReplyDelete
  10. Ümitköy Cam Balkon Sistemleri Çayyolu Cam Balkon sizlere şekil, renk ve fonksiyon açısından geniş olanaklar sunar. Karmaşık dikey ve yatay kayitlar olmadan sadece alt ve üst alüminyum profiller sayesinde görüntü ve manzara kaybı oluşturmaz.Cam panellerin istenildiğinde açılıp kapanabilme özelliği sayesinde mevsimlerin güzelliğini doyasıya yasamanizi sağlar. Katlanır Cam sisteminde kullanılan hareketli kanatlar sağa, sola ya da her iki yöne birbirinden bağımsız olarak açılır, açıldığında az yer kaplar. Sistemimiz balkonunuzla uyumlu modern bir sistemdir.

    Neden AnkaraCam Balkon ? * Dikeylerde kayıt olmamasından dolayı kesintisiz manzara, * Estetik ve Modern görünümün yanında kullanım kolaylığı * Standart olarak kullanılan temperli camlar yüksek güvelikli, normal camlara göre 6 kata kadar dayanma kapasitesi ve kırılma durumunda kesici olamayan küçük parçalara ayrılma özelliği * Tüm sistemlerimiz 3 Yıl garantilidir * Kaliteli Ürün Kaliteli işçilik ve uzman personel ile teknik destek * Rüzgar Toz ve kuşlardan korunma * Isı ses ve Yağmur yalıtımı * Ayrı yataklarda çalışan paslanmaz, ithal çelik üzeri polyemid kaplı özel rulma detayı * Türkiye'de bir ilk; Sineklikli Çankaya cam balkon uygulaması

    www.umitkoycambalkon.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...