Saturday, June 23, 2012

look at New Android OS, Jelly Bean




New, Android OS, Jelly Bean, android 4.1, android 5.0, ice cream sandwich
Google has claimed to continue the Android operating system version as the Jelly Bean. The new OS will be featured on the latest HSPA Smartphone Galaxy Nexus.

This Smartphone appears briefly on the Google content store Play. But, Google immediately remove it. Blog Droid Life was taking pictures. The latest Smartphone price of U.S. $ 409.

Play it on the Google list shows Google plans to sell the Nexus directly, such as Apple. This has been the design of Nexus in 2010. But Google eventually backed down because the demand for U.S. $ 529 Smartphone is very small.

Jelly Bean is rumored as the Android operating system version 4.1, continues Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Another rumor says that the code name for Android 5.0.

According to Mashable, Google will change the strategy for the Jelly Bean. Google that will allow companies to access the OS's beginning. Previously, Google has partnered with a company to provide a model of "reference" first.

According to the Examiner, Jelly Bean will have features that further explore the gesture. Jelly Bean features that have been known to the gestures for OS interface, landscape mode with the taste of the tablet, a special file management, and integration of battery management.

Further details about the Jelly Bean are expected to be present at the developer conference Google I / O. The event is held next week in San Francisco, USA.

19 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ankara Sineklik  Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    http://www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete
  4. Ankara Pencere Sinekliği, konusunda hizmet verdiğimiz tüm ilçelerimiz ve bölgenizdeki sineklik sistemeleri ile ilgili tüm sorularınız,sorunlarınızla alakalı firmamız Ankara Sineklik ile iletişime geçebilirsiniz.İmalatını yapmış olduğumuz sineklik modelleri ile uzman ekibimiz aracılığıyla aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.Ankara Pencere Sinekliği göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ankara Sineklik sistemleri ile alakalı hangi ilçelerinden sineklik hizmeti vermekteyiniz ?
    Ankara Pencere Sinekliği, Ankara Merkez , Ümitköy Sineklik , Çayyolu Sineklik , Yaşamkent Sineklik , İncek Sineklik , Gölbaşı Sineklik , Yenimahalle Sineklik , çankaya Sineklik olmak üzere tüm ilçelere sineklik hizmetlerimiz mevcuttur.
    Ankara ilinde tüm bölgelere montaj hizmeti veriyormusunuz ?
    Sadece bu ilimizde değil tüm Ankara genelinde hizmet veren ve hızla büyüyen bir firmayız.Size uygun olan ANKARA SİNEKLİK modellerini öğrenmek ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    www.cayyolusineklik.com

    ReplyDelete
  5. Firmamiz Ankara Sineklik sistemlerinde Ankara 1. dir. En uygun fiyata kaliiteli isçilik ve malzememiz ile daima hizmetinizdeyiz. www.umitkoysineklik.com tüm sineklik çesitleri ve uzmna kadrosu ile ankara sineklik çesitleri ile 7/24 hizmetinizdedir.

    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  6. Ümitköy Camcı Hakkımızda
    Ümitköy Camcı her türlü tamirat, tadilat, bakım, onarım, boya, parke, fayans. kartonpiyer, mantolama. Çatı, duvar kağıdı, banyo yenileme, çelik kapı, mutfak dolapları ve anahtar teslim dizayn; dekorasyon işlerinizde büyük küçük iş ayrımı yapmaksızın araya bilirsiniz. Çayyolu Camcı kurulduğu 1996 yılıdan itibaren kısa sürede Ankaranın yapı ve dekorasyon sektöründe önçü, adından söz ettiren firmalarından biri konumuna yükselmiş, tüm birikim ve deneyimini bu alanda uzmanlaşmaya yoğunlaştırmıştır. 2016 yılında siz değerli müşterilerimize en mükemmel hizmeti sunmak amacıyla yapımına başladığı 400 metre kara büyüklüğünde mülkü kendimize ait çayyolunun en büyük sovrularından birini kuran firmamız burada, pimapen, polisan boya, vitra, çanakkele seramik, ecea, alivin çelik ...Çayyolu Camcı – Sineklik
    Çayyolu Camcı, inorganik ve katı bir malzemedir. Camın hammaddesi silisyumdur. Yani kumdur, denebilir. Adi camın oluşumuna katılan üç madde vardır. Bunlar oksitler, eriticiler ve stabilizatörlerdir. Bunlara sırasıyla kum, soda ve kireç de denebilir. Adi cam oluşumunda etkili olan maddelerin dışında bazı yardımcı maddeler de cam oluşurken eklenebilir. Bu maddelerin camlaşma özelliği vardır. Bunlara örnek olarak Kuvars kumu, fosfor gibi ağ oluşturan oksitler verilebilir. Çayyolu Cam imalatı sürecinin kontrolü için sıcaklıkların kontrollü bir şekilde izlenmesi elzemdir. Çayyolu Camcı imalat süreci termal bir süreç olduğu için imal edilecek olan camın kaliteli olması, cam hamuru ve fırın benzeri değişik elemanların sıcaklık kontrollerinin doğru yapılmasına bağlıdır.Ümitköy Camcı – Sineklik
    Ümitköy Camcı, inorganik ve katı bir malzemedir. Camın hammaddesi silisyumdur. Yani kumdur, denebilir. Adi camın oluşumuna katılan üç madde vardır. Bunlar oksitler, eriticiler ve stabilizatörlerdir. Bunlara sırasıyla kum, soda ve kireç de denebilir. Adi cam oluşumunda etkili olan maddelerin dışında bazı yardımcı maddeler de cam oluşurken eklenebilir. Bu maddelerin camlaşma özelliği vardır. Bunlara örnek olarak Kuvars kumu, fosfor gibi ağ oluşturan oksitler verilebilir. Ümitköy Cam imalatı sürecinin kontrolü için sıcaklıkların kontrollü bir şekilde izlenmesi elzemdir. Ümitköy Cam imalat süreci termal bir süreç olduğu için imal edilecek olan camın kaliteli olması, cam hamuru ve fırın benzeri değişik elemanların sıcaklık kontrollerinin doğru yapılmasına bağlıdır.
    http://www.umitkoycamci.com/

    ReplyDelete
  7. Ankara Sineklik Tamiri
    Sineklik Ustası
    Tamir, bakım, onarım ve servis ekibimiz tamamen profesyonel bir alt yapıya sahiptir. işini en iyi şekilde yapma bilincinin yanı sıra, siz değerli müml;şterilerimizin de memnuniyetini ve beğenisini.
    Ankara   Sineklik Servisi
    Sıkıntı çekmekte olduğunuz panjur arızası için yönlendirilecek olan    Ankara sineklik montajı ile ilgili arayışınız başarılı bir şekilde sonuçlanmış olacaktır. Ankara Sineklik servisi olarak hizmet veren Ankara Vipka Sineklik personelimiz, en hızlı ve doğru şekilde arızanın kaynağını tespit ederek gereken tamiri gerçekleştirecektir.
    Ankara Sineklik Montaj tamir
     Sineklik tamiri için almış olduğunuz hizmetle ilgili olarak yorum ve derecelendirme yaparak diğer müml;şterilerimize seçim yapmaları konusunda yardımcı olabilirsiniz. Böylelikle aynı veya benzer sorunları yaşayan insanların sorunlarını daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözmelerini sağlayabilirsiniz.
    Hizmet Verdiğimiz Sineklik Modelleri
    Stor Sineklik Sistemi, Pileli Sineklik Sistemi, Kapı Sineklik Sistemi, Sabit Sineklik Sistemi, Aykim Süml;rme Sineklik,
    içe Açılır Sineklik, Pileli Sineklik , Stor Sineklik , Kapı Sineklik , Sabit Sineklik, Menteşeli Sineklik, Vipka Sineklik,
    Sineklik Ankara ,Ucuz Sineklik, Ankara Sineklik, Süml;rme Sineklik Sistemleri
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  8. Ümitköy Sineklik's insight:
    VİPKA GRUP Ankara Winsa markası kapalı alanda kullanımına yönelik olarak alternatif amaçlara, zevklere ve mekanlara hitap edenlerde sunmaktayız. Winsa Dorado ve Safir olmak üzere 2 ayrı seri ve 17 renk alternatifi ile buralarda dünyaca kabul edildi, her şeyi sunabiliyoruz.

    Çankaya Winsa Pencere imalatında en çok öne çıkan malzemeler ahşap, çayyolu winsa lüminyum ve PVC’dir. Ahşap, yalıtım açısından iyi sonuçlar verebilmesine karşın sürekli bakım istemesi ve çabuk deforme olabilmesi ve maliyeti nedeniyle çok tercih edilememektedir.
    HİZMETLERİMİZ ümitköy Winsa Pvc Kapı Pencere Cam Balkon Hizmetleri Sineklik Sistemleri Kepenk & Panjur

    www.cayyoluwinsa.com

    ReplyDelete
  9. Çayyolu Sineklik
    Ankara Sineklik sistemleri, uçan ve yürüyen haşerelerin,böceklerin yaşam alanınıza girmesini önleyen, çevreci ekonomik ve pratik bir üründür. Pencere ve kapılarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir sistemdir. Çayyolu Sineklik modelleri dekoratiftir,uzun ömürlüdür. Ayrıca sineklik sistemleri dışarıdan yaşam alanınıza gelen tozun %40 kadarını engeller. Ankara Sineklik Sistemleri olarak tüm sineklik modellerimizle 7/24 hizmetinizdeyiz

    http://www.cayyolusineklik.net/

    ReplyDelete
  10. Çayyolu Sineklik ; genel itibariyle evlerin kapı ve pencerelerine monte edilen buralardan sinek, böcek, haşere geçişini önlemek amacıyla kullanılan
    Uzun ömürlü dayanıklı bir yapı ürünüdür.

    Firmamız her türlü menteşeli stor plise sinekliklerin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.

    http://www.cayyolusineklik.net/cayyolu-sineklik-imalati/sineklik/

    ReplyDelete
  11. Çayyolu Sineklik ; genel itibariyle evlerin kapı ve pencerelerine monte edilen buralardan sinek, böcek, haşere geçişini önlemek amacıyla kullanılan
    Uzun ömürlü dayanıklı bir yapı ürünüdür.

    Firmamız her türlü menteşeli sinekliklerin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.

    http://www.cayyolusineklik.net/cayyolu-sineklik-imalati/menteseli-sineklik/

    ReplyDelete
  12. Çayyolu Sineklik ; genel itibariyle evlerin kapı ve pencerelerine monte edilen buralardan sinek, böcek, haşere geçişini önlemek amacıyla kullanılan
    Uzun ömürlü dayanıklı bir yapı ürünüdür.

    Firmamız her türlü menteşeli stor plise sinekliklerin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.

    http://www.cayyolusineklik.net/cayyolu-sineklik-imalati/stor-sineklik/

    ReplyDelete
  13. Çayyolu Sineklik ; genel itibariyle evlerin kapı ve pencerelerine monte edilen buralardan sinek, böcek, haşere geçişini önlemek amacıyla kullanılan
    Uzun ömürlü dayanıklı bir yapı ürünüdür.

    Firmamız her türlü Sürme Sineklik imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.

    http://www.cayyolusineklik.net/cayyolu-sineklik-imalati/surme-sineklik/

    ReplyDelete
  14. Çayyolu Sineklik ; genel itibariyle evlerin kapı ve pencerelerine monte edilen buralardan sinek, böcek, haşere geçişini önlemek amacıyla kullanılan
    Uzun ömürlü dayanıklı bir yapı ürünüdür.

    Firmamız her türlü Plise sinekliklerin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.

    http://www.cayyolusineklik.net/cayyolu-sineklik-imalati/plise-sineklik/

    ReplyDelete
  15. Çayyolu Sineklik ; genel itibariyle evlerin kapı ve pencerelerine monte edilen buralardan sinek, böcek, haşere geçişini önlemek amacıyla kullanılan
    Uzun ömürlü dayanıklı bir yapı ürünüdür.

    Firmamız her türlü İçe Açılır Sineklik imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.

    http://www.cayyolusineklik.net/cayyolu-sineklik-imalati/ice-acilir-sineklik/

    ReplyDelete
  16. Çayyolu Sineklik ; genel itibariyle evlerin kapı ve pencerelerine monte edilen buralardan sinek, böcek, haşere geçişini önlemek amacıyla kullanılan
    Uzun ömürlü dayanıklı bir yapı ürünüdür.

    Firmamız her türlü Ankara sinekliklerin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.

    http://www.cayyolusineklik.net/cayyolu-sineklik-imalati/ankara-sineklik/

    ReplyDelete
  17. ÜMİTKÖY SİNEKLİK firması 1996 yılında Vipka Yapı Desing firmasının kurucuları Orhan, Burhan ve Gökhan Çak kardeşler tarafından ümit, heyecan ve yüreklerde başarma arzusu ile bir aile şirketi olarak kurulmuştur.
    Firmamız her türlü pimapen kapı ve pencere sistemleri, sineklik sistemleri, cam balkon kapama sistemlerinin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak yapmaktadır.
    2010 yılında Çankırı Şabanözünde 7000 metre kare büyüklüğünde 2 Entegre fabrikasını kuran firmamız koşulsuz müşteri memnuniyeti kaliteli ürün ve hizmetin yanında garantili ürün anlayışını pimapen pvc, sineklik sistemleri, cam balkon kapama sistemleri sektörüne yerleştirmede öncü olmuş yer aldığı tüm oluşumlara vizyonu ve yenilikçi değerleriyle büyük katkılar sağlamıştır.
    http://baglicasineklik.com/

    ReplyDelete
  18. NEDEN IŞIKLAR AĞIR NAKLİYAT
    Kuruluşundan bu yana, uluslararası nakliyatın gereklerine uygun olarak, duyulan ihtiyaçları anında karşılayabilmek için tamamı şirkete ait olan tır filosunu, bir bölümü Jumbo-Treyler ve Low-Bed tabir edilen ağır yük nakil araçları, bir bölümü standart treyler ve nihayet özel Ağır Nakliyat ve ağır konteyner taşıyıcıları il çeşitlendirerek, kıymetli müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek bir özel filoya sahiptir.
    Ağır Nakliyat

    http://www.isiklaragirnakliyat.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. İncek Sineklik | Ankara Sineklik
      İncek Sineklik firması 1996 yılında Vipka Yapı Desing firmasının kurucuları Orhan, Burhan ve Gökhan Çak kardeşler tarafından ümit, heyecan ve yüreklerde başarma arzusu ile bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Firmamız her türlü pimapen kapı ve pencere sistemleri, sineklik sistemleri, cam balkon kapama sistemlerinin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler kullanarak ,
      https://www.inceksineklik.com/

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...