Sunday, June 17, 2012

Steve Jobs Handwriting Problem Atari Game Sold for U.S. $ 27 500



steven jobs, memo steven jobs, memos sold U.S. $27 000
The figure of Apple founder Steve Jobs still seems to be highly respected, although he had died on October 5, 2011 last. To the extent that there are people willing to pay dearly to hunt and a stack of memos written by Jobs.

The memo was written by Jobs sold at a price of 27 500 U.S. dollars, or approximately USD 257 million, through an auction organized by Sotheby's. This figure is well above Sotheby's estimate, between 10 thousand to 15 thousand dollars.

When Jobs was 19 years old and still working on the Atari game development company, he once wrote a memo to his boss Stephen Bristow. The memo contains a functional change and enhancement of the Atari arcade game called World Cup Soccer. Jobs wanted the game more fun when played.

Steve Jobs, steve jobs memo, memo steve jobs Sold  U.S. $ 27 500

Career Jobs at Atari not so long ago. However, Atari became an important place where Jobs met Steve Wozniak, a hardware technician. Wozniak then helped build Apple with Jobs.

Steve Jobs, steve jobs memo, memo steve jobs Sold  U.S. $ 27 500
In addition to the memo, Sotheby's is also auctioning off the original motherboard from the first generation of Apple computers in 1976. It estimates the auction company that sold the motherboard historic range of 120 thousand to 180 thousand dollars. But in fact, the motherboard is assembled Wozniak sold 374.500 U.S. dollars

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. FIFA 19 Comfort Trade Coins

    FIFA 19 Comfort Trade

    https://www.fifacoin-buy.com/
    https://www.fifacoin-buy.com/FIFA19-PS4-Coins/

    ReplyDelete
  3. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz.www.umitkoysineklik.com Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.
    http://www.umitkoysineklik.com/

    ReplyDelete
  4. Ankara Pencere Sinekliği, konusunda hizmet verdiğimiz tüm ilçelerimiz ve bölgenizdeki sineklik sistemeleri ile ilgili tüm sorularınız,sorunlarınızla alakalı firmamız Ankara Sineklik ile iletişime geçebilirsiniz.İmalatını yapmış olduğumuz sineklik modelleri ile uzman ekibimiz aracılığıyla aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.Ankara Pencere Sinekliği göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ankara Sineklik sistemleri ile alakalı hangi ilçelerinden sineklik hizmeti vermekteyiniz ?
    Ankara Pencere Sinekliği, Ankara Merkez , Ümitköy Sineklik , Çayyolu Sineklik , Yaşamkent Sineklik , İncek Sineklik , Gölbaşı Sineklik , Yenimahalle Sineklik , çankaya Sineklik olmak üzere tüm ilçelere sineklik hizmetlerimiz mevcuttur.
    Ankara ilinde tüm bölgelere montaj hizmeti veriyormusunuz ?
    Sadece bu ilimizde değil tüm Ankara genelinde hizmet veren ve hızla büyüyen bir firmayız.Size uygun olan ANKARA SİNEKLİK modellerini öğrenmek ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    www.cayyolusineklik.com

    ReplyDelete
  5. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz. Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  6. Ankara Sineklik Teli Sistemleri

    Ankara Sineklik Teli ekonomik Seri Sineklik Sistemlerinin uygulandığı kapı ve pencerelerde bakım gerektirmeyen dekoratif sineklik tülüyle çok kolay kullanılabilir. Farklı renk ve seçenekleri ile evinize dışarıdan estetik bir görünüm sağlar.Ankara Sineklik Yatay ve dikey olarak kullanılabilir.PVC, ahşap, aluminyum vb. her türlü doğramada uygulanabilir. Balkon camlama önünde kullanılan gerektiğinde rahatça toplanabilir. Ekonomik Sistem en 130cm, boy 240cm'ye kadar uygulanabilir.
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  7. https://weblogger-pro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assignment Help provided by Greatassignmenthelper.com is a platform where students can avail excellent assignment writing services for various courses by expert guidance. Our experts are profound and well skilled in their respective fields. Therefore, you can rely on our Best assignment help without a doubt.
    https://greatassignmenthelper.com/ie/

    ReplyDelete
  9. Assignment Help provided by Greatassignmenthelper.com is a platform where students can avail excellent assignment writing services for various courses by expert guidance. Our experts are profound and well skilled in their respective fields. Therefore, you can rely on our Best assignment help without a doubt.

    ReplyDelete
  10. We construct bespoke compositions only and they are always counterfeit free which consistently meet the faculty requirements. Our Assignment Writing Help has consistently earned excellent academic grades for understudies.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...