Sunday, June 3, 2012

Galaxy S3 and iPhone 4S Wear the Same Camera Sensor




Galaxy S3,iPhone 4S,Camera Sensor,
Although always competitive, Apple and Samsung was "compact" using the same components for mobile products at their best.

Chipworks, a specialist firm patent analysis of semiconductors and electronic systems, find the 8 MP camera sensor used in the Galaxy S3 was identical to that used iPhone
4S camera sensor.

It is revealed iFixit who work with Chipworks after dissecting "innards" of the Galaxy S3.

Of "surgery" was revealed that the Galaxy S3 using a sensor camera "Sony BSI", while from the surgery before they found the iPhone 4S wear sensor camera "Sony IMX145".

Despite carrying a different name, Chipworks sure both the camera sensor is identical.
Although closed to within about 7 months, the latest mobile phones made
​​by Samsung, Galaxy S3, still using the same components with mobile phone cameras are more "old" iPhone 4S.
For information, Apple released iPhone 4S in October 2011, while the new Galaxy S3 was released in early May 2012.

With the use of components of the same camera, in truth both 4S and iPhone users Galaxy S3 would not be able to claim the picture is better.

However, the images may be different, depending on the operating system of each vendor, the IOS and Android, process them into a better photo.

2 comments:

  1. Ankara Sineklik  Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    http://www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete
  2. Ankara Pencere Sinekliği, konusunda hizmet verdiğimiz tüm ilçelerimiz ve bölgenizdeki sineklik sistemeleri ile ilgili tüm sorularınız,sorunlarınızla alakalı firmamız Ankara Sineklik ile iletişime geçebilirsiniz.İmalatını yapmış olduğumuz sineklik modelleri ile uzman ekibimiz aracılığıyla aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.Ankara Pencere Sinekliği göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ankara Sineklik sistemleri ile alakalı hangi ilçelerinden sineklik hizmeti vermekteyiniz ?
    Ankara Pencere Sinekliği, Ankara Merkez , Ümitköy Sineklik , Çayyolu Sineklik , Yaşamkent Sineklik , İncek Sineklik , Gölbaşı Sineklik , Yenimahalle Sineklik , çankaya Sineklik olmak üzere tüm ilçelere sineklik hizmetlerimiz mevcuttur.
    Ankara ilinde tüm bölgelere montaj hizmeti veriyormusunuz ?
    Sadece bu ilimizde değil tüm Ankara genelinde hizmet veren ve hızla büyüyen bir firmayız.Size uygun olan ANKARA SİNEKLİK modellerini öğrenmek ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    www.cayyolusineklik.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...