Wednesday, June 20, 2012

EA: "Frostbite 2" Created for a New Generation Console




EA console, new console game, Frostbite 2, New Generation Console
Game engine Frostbite 2, which has been used for the popular game Battlefield 3 and support the game Medal of Honor: Warfighter, originally designed for new generation consoles (PS4 and Xbox 720).

Speaking with Gamasutra, Executive Vice President of Electronic Arts (EA) DICE, Patrick Soderlund said the Frostbite game engine to deliver a successful 2 Battlefield 3 as the best game that was designed for next generation consoles. "Yes, I am honest with you, Frostbite 2 is built for next-generation consoles. That's how we started," he said.

Reported by Softpedia on Wednesday (6/20/2012), Patrick said the team should pay attention to it and build something that is measured (scale), "This does not mean, that what you see in Battlefield 3 is an end," added Patrick who is now responsible for the development of racing games andshooter, who also previously served as the leader of DICE.

"That was the beginning, the point where we started and then we'll move forward. We have a technology base that makes me believe, what our position is going to happen in the future," he said.

Apparently, Frostbite 2 will further give the game an impressive display from a technical standpoint. The developers DICE, making sure that the game engine that will be oriented towards performance rather than simple gameplay.

From Wikipedia, the Frostbite Engine is enjin contained on a game developed by EA Digital Illusions CE (DICE), which is famous for its Battlefield series. Game developer that has stood since 1992 it has used enjin to create their own games such as Battlefield: Bad Company, Battlefield 1943 and Battlefield: Bad Company 2.

Frostbite Version 1.5 also used for the multiplayer component of the Medal of Honor. Meanwhile, Frostbite 2.0 is used for Battlefield 3, Need for Speed : The Run and Command & Conquer: Generals 2.

4 comments:

  1. Firmamiz Ankara Sineklik sistemlerinde Ankara 1. dir. En uygun fiyata kaliiteli isçilik ve malzememiz ile daima hizmetinizdeyiz. www.umitkoysineklik.com tüm sineklik çesitleri ve uzmna kadrosu ile ankara sineklik çesitleri ile 7/24 hizmetinizdedir.
    http://www.umitkoysineklik.com/

    ReplyDelete
  2. Ankara Sineklik  Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    http://www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete
  3. Ankara Pencere Sinekliği, konusunda hizmet verdiğimiz tüm ilçelerimiz ve bölgenizdeki sineklik sistemeleri ile ilgili tüm sorularınız,sorunlarınızla alakalı firmamız Ankara Sineklik ile iletişime geçebilirsiniz.İmalatını yapmış olduğumuz sineklik modelleri ile uzman ekibimiz aracılığıyla aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.Ankara Pencere Sinekliği göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ankara Sineklik sistemleri ile alakalı hangi ilçelerinden sineklik hizmeti vermekteyiniz ?
    Ankara Pencere Sinekliği, Ankara Merkez , Ümitköy Sineklik , Çayyolu Sineklik , Yaşamkent Sineklik , İncek Sineklik , Gölbaşı Sineklik , Yenimahalle Sineklik , çankaya Sineklik olmak üzere tüm ilçelere sineklik hizmetlerimiz mevcuttur.
    Ankara ilinde tüm bölgelere montaj hizmeti veriyormusunuz ?
    Sadece bu ilimizde değil tüm Ankara genelinde hizmet veren ve hızla büyüyen bir firmayız.Size uygun olan ANKARA SİNEKLİK modellerini öğrenmek ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    www.cayyolusineklik.com

    ReplyDelete
  4. Çayyolu Camcı-Sineklik
    Çayyolu Camcı, inorganik ve katı bir malzemedir. Camın hammaddesi silisyumdur. Yani kumdur, denebilir. Adi camın oluşumuna katılan üç madde vardır. Bunlar oksitler, eriticiler ve stabilizatörlerdir. Bunlara sırasıyla kum, soda ve kireç de denebilir. Adi cam oluşumunda etkili olan maddelerin dışında bazı yardımcı maddeler de cam oluşurken eklenebilir. Bu maddelerin camlaşma özelliği vardır. Bunlara örnek olarak Kuvars kumu, fosfor gibi ağ oluşturan oksitler verilebilir. Çayyolu Cam imalatı sürecinin kontrolü için sıcaklıkların kontrollü bir şekilde izlenmesi elzemdir. Çayyolu Camcı imalat süreci termal bir süreç olduğu için imal edilecek olan camın kaliteli olması, cam hamuru ve fırın benzeri değişik elemanların sıcaklık kontrollerinin doğru yapılmasına bağlıdır.
    www.umitkoycamci.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...