Saturday, June 16, 2012

Best 11 Applications version Apple



Best Applications, Apple, iPhone, iPad,
By the end of the 2012 World Wide Developers Conference, Apple as the organizers awarded the Apple Design Award to several leading applications in the device. Of the eleven winners of the application, five of which are gaming applications.

The award is divided into four categories, namely the iPhone, iPad, Mac, and the Student Developer. IPhone games are the winning category is
Jetpack Joyride of Halfbrick Studios and Where's My Water from Disney.

On a Mac, Deus Ex: Human Revolution Ultimate Edition from Feral Interactive and Limbo of Playdead successfully is seeded. Then, daWindci of Reality Twist and Production Mimimi a winner in the category of Student Developer.
Applications other than games to win this award in the category of the iPhone are the National Parks of the National Geographic Society. IPad category was won by Bob Explores Light of Game Collage, DM1 The Drum Machine from Fingerlab, and Paper of FiftyThree.

Bohemian Coding Sketch of a winner in the Mac. As for the Student Developer was won by Little Star of BiBoBox Studio.

8 comments:

  1. Firmamiz Ankara Sineklik sistemlerinde Ankara 1. dir. En uygun fiyata kaliiteli isçilik ve malzememiz ile daima hizmetinizdeyiz. www.umitkoysineklik.com tüm sineklik çesitleri ve uzmna kadrosu ile ankara sineklik çesitleri ile 7/24 hizmetinizdedir.
    http://www.umitkoysineklik.com/

    ReplyDelete
  2. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz.www.umitkoysineklik.com Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.
    http://www.umitkoysineklik.com/

    ReplyDelete
  3. Ankara Sineklik  Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    http://www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete
  4. Ankara Pencere Sinekliği, konusunda hizmet verdiğimiz tüm ilçelerimiz ve bölgenizdeki sineklik sistemeleri ile ilgili tüm sorularınız,sorunlarınızla alakalı firmamız Ankara Sineklik ile iletişime geçebilirsiniz.İmalatını yapmış olduğumuz sineklik modelleri ile uzman ekibimiz aracılığıyla aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.Ankara Pencere Sinekliği göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ankara Sineklik sistemleri ile alakalı hangi ilçelerinden sineklik hizmeti vermekteyiniz ?
    Ankara Pencere Sinekliği, Ankara Merkez , Ümitköy Sineklik , Çayyolu Sineklik , Yaşamkent Sineklik , İncek Sineklik , Gölbaşı Sineklik , Yenimahalle Sineklik , çankaya Sineklik olmak üzere tüm ilçelere sineklik hizmetlerimiz mevcuttur.
    Ankara ilinde tüm bölgelere montaj hizmeti veriyormusunuz ?
    Sadece bu ilimizde değil tüm Ankara genelinde hizmet veren ve hızla büyüyen bir firmayız.Size uygun olan ANKARA SİNEKLİK modellerini öğrenmek ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    www.cayyolusineklik.com

    ReplyDelete
  5. Assignment Help provided by Greatassignmenthelper.com is a platform where students can avail excellent assignment writing services for various courses by expert guidance. Our experts are profound and well skilled in their respective fields. Therefore, you can rely on our Best assignment help without a doubt.

    ReplyDelete
  6. We construct bespoke compositions only and they are always counterfeit free which consistently meet the faculty requirements. Our Assignment Writing Help has consistently earned excellent academic grades for understudies.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...