Friday, June 1, 2012

Revealed, Screen Size iPhone 5



iPhone 5,  iphone 6, iPhone 5 leaked, steve job dead
The schematic drawings for iPhone 5 allegedly circulating in cyberspace. Under the scheme, it seems that the latest generation iPhone will come with resizing and repositioning of several hardware components. iPhone 5 screen will be longer than the iPhone 4S to support the 16:9 aspect ratios. Based on the rumors, the iPhone 5 will have an area of ​​4-inch landscape display. Then, the position of the front camera, which the iPhone 4S hole on the left speaker, will be moved to the right.

schematic drawings iPhone 5, iPhone 6, Apple, steve jobs

Apple is known as the company is good at keeping secrets of the product. However, since Steve Jobs died, the secret of their products began to leak to the public. Rumors about the third generation iPad are largely true.

1 comment:

  1. Ankara Pencere Sinekliği, konusunda hizmet verdiğimiz tüm ilçelerimiz ve bölgenizdeki sineklik sistemeleri ile ilgili tüm sorularınız,sorunlarınızla alakalı firmamız Ankara Sineklik ile iletişime geçebilirsiniz.İmalatını yapmış olduğumuz sineklik modelleri ile uzman ekibimiz aracılığıyla aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.Ankara Pencere Sinekliği göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ankara Sineklik sistemleri ile alakalı hangi ilçelerinden sineklik hizmeti vermekteyiniz ?
    Ankara Pencere Sinekliği, Ankara Merkez , Ümitköy Sineklik , Çayyolu Sineklik , Yaşamkent Sineklik , İncek Sineklik , Gölbaşı Sineklik , Yenimahalle Sineklik , çankaya Sineklik olmak üzere tüm ilçelere sineklik hizmetlerimiz mevcuttur.
    Ankara ilinde tüm bölgelere montaj hizmeti veriyormusunuz ?
    Sadece bu ilimizde değil tüm Ankara genelinde hizmet veren ve hızla büyüyen bir firmayız.Size uygun olan ANKARA SİNEKLİK modellerini öğrenmek ve avantajlı fiyatlarımızdan faydalanabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    Ankara Pencere Sinekliği ,
    www.cayyolusineklik.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...