Thursday, June 14, 2012

New MacBook Pro, More Light and More Sophisticated



New MacBook Pro,Apple, retina display
Event WorldWide Developer Conference (WWDC) 2012 in San Francisco, United States, Apple used to refresh a product line, including the MacBook Pro. Series of new high-end laptop from Apple is coming up with the latest hardware and have a physical form that is thinner than its predecessor.

Apple laptop called the MacBook Pro "Next-Generation" has a screen measuring 15.4 inches Retina Display with 2880x1800 resolution (220 pixels per inch).

To shrink the physical size, optical drive that Apple throws new MacBook Pro is only 1.8 cm thick. Weighing was mentioned less than 2 kg.

In it, the new MacBook Pro supported a series of sophisticated hardware, including quad-core Intel Core i7 Third Generation ("Ivy Bridge"), up to 16GB of RAM, and NVIDIA GeForce graphics processing unit GT 650m.

Apple chose to use solid state drive (SSD) instead of conventional hard disk drives as storage media in the MacBook Pro "Next-Generation". Options are provided to 768 GB capacity.

Connectivity options include an SD slot memory card reader, HDMI display port, USB 3.0, two Thunderbolt port, 802.11n wireless-LAN, and Bluetooth version 4.0. Unfortunately Apple did not mention support for 4G network in the new MacBook Pro.

MacBook Pro is on sale today with prices beginning at 2199 U.S. dollars, or about 20 million dollars for the version with the Core i7 2.3 GHz, 8 GB RAM and 256 GB SSD. There is still no information from Apple's premium laptop when it will enter the Indonesian market.

3 comments:

  1. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz.www.umitkoysineklik.com Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.
    http://www.umitkoysineklik.com/

    ReplyDelete
  2. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz. Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.


    http://www.ankarasineklikci.com/

    ReplyDelete
  3. Assignment Help provided by Greatassignmenthelper.com is a platform where students can avail excellent assignment writing services for various courses by expert guidance. Our experts are profound and well skilled in their respective fields. Therefore, you can rely on our Best assignment help without a doubt.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...